Åpningstider

Top Notch Fitness er åpent 24 timer i døgnet, hver dag, hele året.

Resepsjonstider

Mandag til torsdag: 16:00 - 19:00

Kontakt oss på Facebook eller telefon for å avtale møte utover dette.

Priser

Fulltid

  • Student: fra 199,- per måned.
  • Ordinær: fra 249,- per måned.

Helg

  • Student: fra 99,- per måned.
  • Ordinær: fra 125,- per måned.

Se "Bli medlem"-siden for detaljer og priskalkulator.

Innmelding

Du kan melde deg inn som medlem hos Top Notch Fitness på "Bli medlem"-siden, eller i resepsjonen på senteret i resepsjonstiden.

Aldersgrensen for medlemskap er 15 år. Ungdommer under 18 år må melde seg inn i resepsjonen på senteret sammen med en foresatt i resepsjonstiden.

Tilgang

Medlemmer kan åpne inngangsdøren til treningssenteret ved hjelp av sitt medlemskort. Medlemskort får man utdelt ved innmelding i resepsjonen. Ved innmelding på nettsiden kan man velge å få medlemskortet tilsendt per post. Ikke-medlemmer har kun tilgang til senteret i løpet av resepsjonstiden.

Prøvetime

Dersom du ønsker å prøve treningstilbudet til Top Notch Fitness kan du registrere deg for det i resepsjonen i resepsjonstiden. Prøvetime er gratis.

Drop-in

For deg som ikke har behov for permanent medlemskap men som ønsker å trene hos oss innimellom, tilbyr vi en gunstig pris på drop-in timer på kun kr 50,- , og drop-in uker på kun kr 200,-. Drop-in time/uke bestilles og betales i resepsjonen i resepsjonstiden.

Frysing

Alle medlemmer kan fryse sitt medlemskap gratis i inntil 3 måneder per 12 måneder, uavhengig av type medlemskap. Frysing må skje fra den 1. i måneden. For å fryse ditt medlemskap sender du en e-post til kontakt@topnotchfitness.no med beskjed om at du ønsker å fryse medlemskapet ditt, ditt fulle navn, og hvilken periode du ønsker å fryse medlemskapet. E-posten vil bli besvart innen 7 dager.

Oppsigelse

Dersom du ønsker å avslutte ditt medlemskap hos oss sender du en e-post til kontakt@topnotchfitness.no. I e-posten skriver du at du ønsker å avslutte abonnementet ditt, ditt fulle navn, og dato for når du ønsker at oppsigelsen skal tre i kraft. E-posten vil bli besvart innen 7 dager.

Merk: Det gjelder 1 måneds oppsigelsestid fra utløp av innværende måned. Oppsigelsens tidspunkt er da vi mottar din e-post med oppsigelsen.
Merk: Oppsigelse må leveres uavhengig av medlemskapstype (uten binding/binding, fulltid/helg). Medlemskap med binding fortsetter som et medlemskap uten binding dersom det ikke fornyes eller sies opp før utgangen av bindingstiden.

Garderober

Våre garderober består av single dusjer med avkledningsrom, toaletter, speil, garderobeskap og krakker. Lås til garderobeskap må medbringes eller kjøpes rimelig i resepsjonen.

Treningsutstyr

Top Notch Fitness har treningsutstyr for styrke- og utholdenhetstrening av høy kvalitet. Vi tilbyr Kongsbergs beste frivektsavdeling innen styrketrening, og et bredt sortement styrkeapparater for hele kroppen. Vi har som mål at ingen medlemmer skal være begrenset i sitt treningsarbeid på grunn av treningsutstyret.

Senterets medlemmer vil kunne være høyst delaktige i å avgjøre hvilke utvidelser og forbedringer senteret vil prioritere.

Parkering

Bil

Våre medlemmer kan benytte seg av følgende parkeringsmuligheter for bil:
  1. 5 plasser på utsiden av senteret .
  2. Kirketorget og gateparkering .
  3. Skauløkka P-hus .

Sykkel

Du kan parkere sykkelen din i sykkelstativ på utsiden av senteret.

Butikk

I senterets resepsjonstider kan medlemmer kjøpe kostholdsprodukter og diverse treningsrelaterte produkter i resepsjonen. Betaling gjøres ved hjelp av medlemskortet eller Vipps.

Solarium

Top Notch Fitness har 2 solsenger som våre medlemmer kan benytte seg av til en meget gunstig pris. Solariene opereres og betales ved hjelp av medlemskort . Lengde på solariumsøkten stilles inn ved døren til solariumsrommet.

Det er 18 års aldersgrense for bruk av solarium i Norge.

Personlig Trener

Personlig trener Marte Kristoffersen tilbyr medlemmer av Top Notch Fitness treningsveiledning og oppsett av treningsprogrammer til en gunstig pris.

Bestill time i resepsjonen på senteret i resepsjonstiden, ta kontakt på telefonnummer 40 47 34 13, eller på e-post pt.martekristoffersen@gmail.com.

Gratis grunnteknikkurs

PT Marte Kristoffersen tilbyr nye medlemmer av Top Notch Fitness gratis kurs i grunnteknikk for baseøvelsene innen styrketrening (knebøy, markløft, benkpress, mf.). Påmelding til hennes kurs gjøres via påmeldingslister i treningslokalet.

Internett

I treningslokalet til Top Notch Fitness kan du koble deg på gratis trådløst internett.

Binding ved annet treningssenter

Dersom du har 3 eller færre måneder igjen på din bindingsavtale hos et annet treningssenter kan du trene gratis hos Top Notch Fitness ut bindingsperioden. Dette forutsetter at du melder deg inn med 12 måneder binding fra bindingsperiodens utløp. Innmeldingen må gjøres i resepsjonen og dokumentasjon for nåværende bindingsavtale hos et annet treningssenter må fremvises.

Nye kampanjer

Vi vil med jevne mellomrom kjøre nye kampanjer hos Top Notch Fitness. Følg med på denne siden og følg oss på sosiale medier for gode tilbud.

Antidoping

Top Notch Fitness er under registrering som Rent Senter hos Antidoping Norge. Vi vil jobbe kontinuerlig for å overholde de retningslinjene som gjelder for Rent Senter.