Åpningstider

Top Notch Fitness er åpent 24 timer i døgnet, hver dag, hele året.

Resepsjonstider

Mandag til torsdag: 16:00 - 19:00

Kontakt oss på Facebook eller telefon for å avtale møte utover dette.

Priser

Fulltid

  • Student: fra 199,- per måned.
  • Ordinær: fra 249,- per måned.

Helg

  • Student: fra 99,- per måned.
  • Ordinær: fra 125,- per måned.

Se "Bli medlem"-siden for detaljer og priskalkulator.

Innmelding

Du kan melde deg inn som medlem hos Top Notch Fitness på "Bli medlem"-siden, eller i resepsjonen på senteret i resepsjonstiden.

Aldersgrensen for medlemskap er 15 år. Ungdommer under 18 år må melde seg inn i resepsjonen på senteret sammen med en foresatt i resepsjonstiden.

Tilgang

Medlemmer kan åpne inngangsdøren til treningssenteret ved hjelp av sitt medlemskort. Medlemskort får man utdelt ved innmelding i resepsjonen. Ved innmelding på nettsiden kan man velge å få medlemskortet tilsendt per post. Ikke-medlemmer har kun tilgang til senteret i løpet av resepsjonstiden.

Prøvetime

Dersom du ønsker å prøve treningstilbudet til Top Notch Fitness kan du registrere deg for det i resepsjonen i resepsjonstiden. Prøvetime er gratis.

Drop-in

For deg som ikke har behov for permanent medlemskap men som ønsker å trene hos oss innimellom, tilbyr vi en gunstig pris på drop-in timer på kun kr 50,- , og drop-in uker på kun kr 200,-. Drop-in time/uke bestilles og betales i resepsjonen i resepsjonstiden.

Frysing

Alle medlemmer kan fryse sitt medlemskap gratis i inntil 3 måneder per 12 måneder, uavhengig av type medlemskap. Frysing må skje fra den 1. i måneden. For å fryse ditt medlemskap sender du en e-post til kontakt@topnotchfitness.no med beskjed om at du ønsker å fryse medlemskapet ditt, ditt fulle navn, og hvilken periode du ønsker å fryse medlemskapet. E-posten vil bli besvart innen 7 dager.

Oppsigelse

Dersom du ønsker å avslutte ditt medlemskap hos oss sender du en e-post til kontakt@topnotchfitness.no. I e-posten skriver du at du ønsker å avslutte abonnementet ditt, ditt fulle navn, og dato for når du ønsker at oppsigelsen skal tre i kraft. E-posten vil bli besvart innen 7 dager.

Merk: Det gjelder 1 måneds oppsigelsestid fra utløp av innværende måned. Oppsigelsens tidspunkt er da vi mottar din e-post med oppsigelsen.
Merk: Oppsigelse må leveres uavhengig av medlemskapstype (uten binding/binding, fulltid/helg). Medlemskap med binding fortsetter som et medlemskap uten binding dersom det ikke fornyes eller sies opp før utgangen av bindingstiden.